Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Наталия продължава с опитите да разубеди Калин да промени решението си да се преместят в Канада в “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод на българския медицински сериал тази вечер по NOVA конфликтът между двамата съпрузи ескалира, а без да иска, Наталия ще се окаже причина за вкарването на Калин в поредната интрига в болница “Св. Кирил”. Ина Фотева споделя своето разочарование, че такъв опитен лекар иска да напусне повереното ѝ болнично заведение, а Наталия ѝ намеква, че причината е чувството за неодоцененост на Калин. Ина измисля план да задържи Калин, като му предложи мястото на д-р Романова като шеф на хирургията. Дали той ще приеме предложението ѝ, или кроежите на Фотева ще имат обратен ефект?

Пред нови неприятности ще се изправи и Тони, когато в болницата се появява наркозависимият приятел на Мона и вдига скандал. Захариев също ще разбере на какво лечение се подлага приятелката на Тони, но как ли ще реагира? 

Не пропускайте премиерния епизод 12 на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.