Кoи са те и какво могат да очакват зрителите от тях?

Нови уеб сериали стартират във Vbox7.com тази пролет, а вече познатият тийн сериал - "Не така, брат" ще зарадва зрителите с нов сезон - "Краят на играта", който започна на 14 март. Сериалът отдавна има фенове и редица последователи сред тийнейджърите, сред които е и 15-годишната Габриела, която е ходила на всяка една фен среща с актьорите и дори е участвала като статист в сериала. 

"От Мишо ще видите други неща, които досега не сте предполагали. Ще видите и как се развива връзката му с Блага. Мишо отново ще бъде поставен пред избор, но какъв ще бъде той?", разказа Мино Караджов за героя си в сериала. 

"Миналата седмица стартирахме новия сезон на "Не така, брат" с цели два нови епизода. Днес стартира най-новия уеб сериал "10 първи срещи" и мисля, че ще бъде интересен както на мъжката, така и на дамската аудитория, защото показва взаимоотношенията на съвременните градски хора" - пък разкри Вал Калудов - мениджър партньорски програми "7Тalents". 

Освен български уеб сериали, от 3 април ще стартира и такъв от световната мрежа, а феновете ще могат да гледат по два епизода седмично. Мексиканският трилър "Аз съм никой" показва живота в социалните мрежи, където човек може да открадне самоличност и да бъде когото си пожелае. 

До края на годината се очаква във Vbox7.com да започнат над 50 сериала и влога. 

Не пропускайте премиерата на "10 първи срещи" днес от 16.00 ч. във Vbox7.com. Гледайте и "Не така брат" всяка седмица в четвъртък от 16.00 ч.