Волен Сидеров отново критикува работата на МВР

Политическа престрелка и в парламента, заради коментарите след убийството. Сблъскаха се ГЕРБ и БСП. А на заседание на комисията по вътрешен ред и сигурност Волен Сидеров отново критикува работата на МВР.

„Не знам как гледате тези професионалисти в очи и ги укорявате часове след неделя, когато бе установено, че има жертва. Ако бяхте замълчали, ако не бяхте атакували охранителната система, днес можеше да дадем уважение на тези професионалисти”, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

ПОСЛАНИЦИ ПРИ ПРЕМИЕРА: Борисов иска да спре кампанията срещу България (ВИДЕО)

„Като поредната лъжа ще го окачествява и ще си повторя думите от понеделник. Обезпокоени сме от негативния образ, който се изгради за България от ЕК, еврокомисари, Съвета на Европейския съюз, генералният секретар на ООН…Не разбирам гнева на премиера, днес нападна всички, включително европейското си семейство – ЕНП”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Цялата тази самопохвала  - да хвалите МВР, че един извършител на тежко престъпление , някой ще обясни ли как е успял да избяга , защо не е заловен в България”, попита лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

ООН осъди убийството на журналистката Виктория Маринова

„Към момента на излизане ние още нямахме информация, така, е не е избягал, просто е напуснал страната”, отговори вътрешният министър Младен Маринов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.