Моят противник на тези избори са проруските партии, посочи лидерът на ГЕРБ

„Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на ГЕРБ - с наши министри, с наша програма. В допълнение е и наш ред заради ротацията”. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

„След тези глупости, които говорят за преговорите, няма да се срещам с тях като лидери. Да си излъчат други преговорни екипи, и след изборите има варианти в зависимост как ни подредят хората. Ние имаме обаче червени линии - с Денков не можем да говорим, той лъже“, смята Борисов.

Борисов: Следващият парламент може да бъде много по-различен

"Добре, че Денков не стана министър на образованието, защото представяте ли си един академик да поощрява своите студенти да шибат бутилки в масите? Този човек вчера е казал нещо, което ни връща във времето на бой с пръчки на учениците", добави той

Лидерът на ГЕРБ посочи, че всеки документ се пращаше на Лена, за да го види и да го одобри. „С тези хора не може да се преговаря с един човек - чакаш ден и половина, за да се питат Денков, Василев, Лена, кой ли не".

Борисов: Честито на новата коалиция – ПП-ДБ, „Възраждане”, БСП и ИТН

„Вместо да кажат, че заедно сме направили толкова много, те плюят. Нито веднъж не сме се изказали срещу тях, моят противник на тези избори са проруските партии - БСП и Възраждане. Това е нашата червена линия. ДПС е либерална и системна партия, и сега, и през годините сме работили с тях”, каза още Борисов.

"Те искаха за шеф на КПКОНПИ Бойко Рашко. Самия Денков призоваваше през медиите да му вдигам телефона! А сега ме заплашват с "дисциплиниране" - не вярвам на ушите си, каза още лидерът на ГЕРБ.

Навръх Цветница Борисов посети местността Рупите

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС