Младият инфлуенсър с роля в нов уеб тийн сериал

Актьорско предизвикателство приема дъщерята на телевизионната водеща Гала с участието си в най-новия уеб сериал на 7Talents - "Унилайф". Чаровната Мари гостува в студиото на "Събуди се" и разказа за ролята си на харизматичната героиня Лора и как е решила да се впусне в такова предизвикателство. 

"Унилайф" Мишо се вкарва в огромна беля - има интриги, има и взаимоотношения, които са доста близки за младите хора, споделя Мари, - Не съм актриса, но ми се обадиха с покана за кастинг. Не очаквах, че ще бъда подходяща за ролята, но ме одобриха. Имах време и желание и така се впуснах в това ново предизвикателство." 

Проектът е дългоочакваното и естествено продължение на супер успешния "Не така, брат" – уеб сериалът, който промени историята на дигиталните продукции в България, събирайки 44 милиона гледания на всички платформи. Сюжетът на "Унилайф" се завърта около отличника на гимназията – Мишо, който е приет в най-престижния български университет и влиза в студентския живот, амбициран да се докаже в новата среда и да се реализира на всички житейски нива. 

Освен с роля в уеб сериала, Мари може да се похвали и с голям брой последователи в Instagram, за които споделя, че се обръщат към нея най-често с въпроси за образованието. Тя разкри още, че е трябвало да замине да учи в чужбина, но е останала в родината заради любов. 

Какво още разказа Мари, може да видите във видеото от "Събуди се". 

Може да следите поредицата всеки четвъртък от 16.00 ч. във Vbox7.com.