Тя беше анонсирана, че ще е много мръсна, коментира депутатът от ГЕРБ

„Този скандал е част от предизборната кампания. Темата на кампанията в момента не е теза, която бяхме планирали и трябваше да артикулираме”. Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира скандала с апартаментите на хора във властта. „Тази предизборна кампания беше анонсирана, че ще е много мръсна”, допълни Биков.

Борисов за имотите на властта: Внимателно ще проследя сделките (ОБЗОР)

„Показали сме, че там където има съмнения се взимат сериозни решения. Тези случаи ще бъдат разгледани в детайли и ще бъде взето правилното решение”, заяви Биков.

„Това е сериозна строителна фирма, която може да прави отстъпки. За тях това е реклама, това са известни политици и могат да кажат: „При мен този и този имат апартаменти”. Това е реклама”, коментира още Биков.

„Не мисля, че Цветан Цветанов би дал облаги на дадена фирма, за да му продадат по-евтин апартамент", коментира още депутатът от ГЕРБ. 

Относно имота на Цецка Цачева, Биков заяви:

„Не съм навътре в нейните финанси, но тя не е човек с ниски доходи. Тя сигурно е имала спестявания и на 100% е продала имоти в Плевен. Не мисля, че някой може да я обвини в корупция”, заяви Биков.

„От ГЕРБ ще докажем своята невинност", коментира още Биков.

Още гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.