Това каза звездата в специална видео покана

„Нямам търпение да се срещнем на 18 юли в НДК“, споделя Майкъл Болтън в специална видео покана, отправена към българската публика. Концертът на Болтън през юли е страхотно начало на лятото, убедени са от Национален дворец на културата, които са организатори на събитието. Малко повече от месец до обявената дата VIP билетите са напълно изчерпани.

Предстоящият концерт на една от големите американски музикални звезди ще се случи десет години след последната му визита в България и е част от световното турне на певеца. Преди срещата си с българската публика, Болтън ще пее в Ню Йорк, Испания, Португалия и Германия.

В края на месец май Болтън се качи на една сцена заедно с Националния симфоничен оркестър в „Kennedy Center“. Това бе и първото по рода музикално шоу, което звездата прави. „Повече от 30 години изпълнявам знаковите си балади, но сякаш нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър“, споделя Болтън. По думите му на сцената е усетил друг вид поток от енергия, а всяка от песните го е въвлякла в различни емоционални измерения. Концертът се е превърнал в незабравимо преживяване както за самия Болтън, така и за цялата публика.

Точно толкова вълнуващ се очаква да бъде и концертът му на 18 юли в зала 1.

Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.