Подробностите са представени в нов документален филм за певеца

След шокиращия документален филм „Да напуснеш Невърленд”, в който Майкъл Джексън многократно е обвиняван в педофилия, се появиха нови подробности за певеца този път свързани с неговата смърт през 2009 година, предаде БГНЕС.

Подробностите са представени в нов документален филм за Майкъл Джексън, в който трима детективи разкриват хода на разследването, което беше предприето, след като бе потвърдено, че певецът е починал в дома си на 25 юни 2009 г.

Смъртта му, за която през 2011 г. бе осъден личния му лекар д-р Конрад Мъри, повдигна много дебати.

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

Мъри излежава присъдата, а сега детективите Орландо Мартинес, Дан Майърс и Скот Смит разкриват какво са открили в стаята, в която Майкъл Джексън е намерен мъртъв, според британското издание Метро.

“Имаше бележки, парченца хартия, залепени навсякъде из стаята, огледала и врата с кратки слогани и изрази“, разказват те, като добавят, че спалнята е била в пълна бъркотия и че някои от тези надписи са били като текст на песни.

“Когато влязохме в стаята, където Конрад лекуваше Майкъл, на леглото намерихме компютър, цветна кукла и снимки на бебета като тези от рекламите”, добавят още те.

Детективите също казват, че стаята не приличала на такава, в която се лекува някой, но и че са намерили чантата на д-р Мъри, в която било лекарството, за което се смята, че е убило Майкъл Джексън.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.