Разследващите продължават да работят по случая с двете тела, открити край Негован

Криминалисти направиха втори оглед на района около Негован, заради двойното убийство. По първоначални данни откритите вчера тела са на възрастен мъж и жена. те са били простреляни, след което разчленени.

Намериха човешки останки от две тела край Негован (ВИДЕО+СНИМКИ)

Близо 48 часа след първата находка, криминалисти направиха втори оглед за улики, които да ги отведат до евентуалния извършител.

Водолази обследваха язовира, където бяха намерени телата на жертвите. "Първият сигнал беше подаден от рибар в събота, който открил череп. Криминалистите откриха на място два трупа - на жена, и вероятно на мъж, които са били разчленени. „След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала”, коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Телата са били силно разложени. Но все още не е ясно кога точно е извършено двойното убийство. „Тези човешки останки сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още съдебно-медицинската експертиза не е посочила какъв е полът на жертвата”, допълни Арнаудова.

Разследващите ще търсят родствена връзка между извършителя криминалното деяние и жертвите. Анализират се и профилите на всички безследно изчезнали в района. Според информация на източници на NOVA, те са били застреляни в тила, след което са били разчленени и поставени в пликове и бидони.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.