Бисквитената шоколадова торта кара Елизабет II да нарушава диетата си

Любимият десерт на кралицата е бисквитената шоколадова торта, приготвяна по-специален начин. Елизабет II обожава този десерт и той е едно от малкото изкушения, което я кара понякога да нарушава здравословната си диета.

Принц Чарлз не е голям фен на сладкишите. Неговото любимо хоби е градинарството и любим десерт са плодовете, набрани в неговата овощна градина.

Принц Хари пътува за Йоханесбург, за да замине заедно с Меган и сина им

Принц Уилям, също като кралицата, е влюбен в шоколадовата бисквитена торта, която принцеса Даяна приготвяла собственоръчно за него и Хари, когато били малки. Освен тортата Уилям обича да си похапва карамелен пудинг и карамелен бананов кекс.

7 пъти, в които Меган и Хари грубо нарушиха кралския етикет (СНИМКИ)

Любимият десерт на Кейт Мидълтън е истинска калорична бомба. Става въпрос за карамелен пудинг. Това е типичен английски десерт със смокини или фурми, меласа и карамел.

Сладкото изкушение на Хари е карамелен бананов кекс. Това е десертът, който принцът обича още от детството си. Освен това Хари харесва всички десерти, които имат бананов вкус. Като дете той редовно похапвал бананова плодова пита и бананов сладолед.

Хари и Меган показаха порасналото бебе Арчи (ВИДЕО+СНИМКИ)

Любимият десерт на Меган Маркъл е леко изненадващ и откакто стана част от кралското семейство тя все по-рядко си позволява да се черпи с него. Става въпрос за виното. Меган не веднъж е признавала, че обожава виното и без да се замисли би разменила шоколадовия десерт за една чаша прекрасно червено вино. Предпочитаният й избор е Тинянело, което се прави в Тоскана и е микс от сортовете Санджовезе & Каберне Совиньон & Каберне Фран.

И още любопитни галерии:

Папараци хванаха принц Хари и Меган Маркъл в момент на нежност (СНИМКИ)

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

КАК ЕЛИЗАБЕТ II ЗАСРАМИ ВНУКА СИ УИЛЯМ (ВИДЕО+СНИМКИ) 

Бившата приятелка на принц Хари се сгоди (СНИМКИ)

Кейт по къси панталонки, а Шарлот се плези - СНИМКИ

Принцеса Шарлот с нов прякор в училище (СНИМКИ)

Меган Маркъл се появи изненадващо на "Уимбълдън" (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.