"Откакто е започнала кампанията се търси враг там, където го няма", заключи той

„Социологията показва, че над 65% от хората, които са ме подкрепили, са хора, които до този момент не са гласували или гласуват за първи път. Това означава, че ние успяхме да свършим точно това, което очаквахме – да разтворим ветрилото и да излезем от партийния ясен вот и да дадем възможност на тези хора, които до този момент не са били ангажирани с градското управление да се припознаят и да имат своя глас в местния общински съвет". Toва коментрира в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините" кандидатът за кмет на столицата Борис Бонев от "Спаси София". 

Борис Бонев: Хората в наше лице разпознават промяната (ВИДЕО+СНИМКИ)

По думите му за аргументите и конкретните решения за проблемите на София са били нещото, което е помогнало на формацията да получи  добрия според него резултат - а именно четвъртото място на изборите за кмет на София. 

„Когато имаме градски проблеми не смятам, че има смисъл да се разделяме на градска левица и градска десница. Важното е че има програма”, категоричен бе той. 

Бонев допълни, че и досега формацията е работила добре с общински съветници от различни политически партии в местния парламент. 

"Откакто е започнала кампанията се търси враг там, където го няма", заключи той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.