„Трупането на доверие е много сериозна работа и ние го усещаме през последните 3 години", каза той

„В началото на предизборната кампания си бяхме поставили някаква цел за тези избори. Постигнахме я, дори малко я надхвърлихме. Смятаме, че изборите за нас бяха сравнително добро представяне”. Това заяви зам.- председателят на ПГ „БСП за България" Христо Проданов.

Резултати от балотажа на местния вот при 100% обработени протоколи

„Чух изявлението на Мая Манолова за касиране на изборите. Ще се запознаем с мотивите й. Нормалната политическа позиция е да останем един отбор с нея. Ние нямаме право да инициираме нищо, но ще останем докрай лоялни към г-жа Манолова”, каза още той.

„Най-вероятно не успяхме да активираме нашите избиратели до 100%, но това вече е въпрос на анализи. Все още имаме само предварителни данни”, посочи Проданов.

От щаба на Манолова се заканиха да искат касиране на вота в София

„Трупането на доверие е много сериозна работа и ние го усещаме през последните 3 години, защото това, което загубихме трудно се възстановява. Правим всичко възможно и резултатите, които получаваме от последните избори показват възходяща посока, което означава, че се движим по правилния път”, категоричен бе той.

„Преглеждайки резултатите от ромските секции в София, ми направи впечатление, че резултатът е 10 към 1 за ГЕРБ и г-жа Фандъкова. Жалкото на този процес е, че с няколко хиляди лева си купуваш власт и чрез нея след това разпределяш поръчки за милиони левове”,

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.