Не пропускайте най-щедрото шоу от 19.30 по NOVA

Нови късметлии се впускат в игрите на щедрото предаване Национална лотария на 14 декември от 19.30 часа по NOVA. Малко преди празниците те ще имат шанс да грабнат печалби за повече от 2 500 000 лева.

Захари Бахаров ще връчи ключовете за чисто нов автомобил на победителя в играта „На крачка от късмета“. Сейфовете очакват двама участници, които ще се борят за максимална печалба от 84 000 лева. Големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще има шанс да играе за внушителен джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Зрителите ще се запознаят с поредния късметлия, който се сдоби с нов автомобил от VIP клуб на Национална лотария. Този път съдбата се усмихна на Цветомир Анчев от Русе. Победителят беше изтеглен чрез жребий на 2 декември на живо по NOVA от Йоана Кирчева, която му връчи и ключовете за новата придобивка.

Още един голям късметлия се сдоби с печалба от 500 000 лева от Национална лотария. Той ще бъде в предаването тази събота и ще получи своя чек лично от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова. Кой е щастливецът? Не пропускайте да разберете в шоуто тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.