Това се е случило в ж.к "Модерно предградие"

Убийство в София. По първоначални данни, тази нощ, около 01:00 часа, е убита жена в столичния квартал „Модерно предградие". На място са пристигнали два екипа на Спешна помощ. Медиците са констатирали смъртта на жената.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ТРАГЕДИЯТА ВИЖТЕ ТУК

Мъж е застрелян пред жилищен блок в София (СНИМКИ)

Предполагаемият извършител е мъжът на убитата. След като причинил смъртта на съпругата си, извършителят е направил опит да се самоубие с газов пистолет и си е нанесъл порезни рани в областта на китките и сърцето. Откаран е в "Пирогов" с три прободни рани. Той е в тежко състояние.

 

 

Сигналът в полицията е подаден от сина на семейството, мъж на около 20 години.

Съседи разказват, че причина за трагедията, най-вероятно, е ревност. „Познавам само един старец, тук стоеше – отпред. Той почина. Не ги познавам, никой не познавам, но разбрах, че тя си имала любов. Обещал, че ще я застреля и го направил”, каза една от тях.

„Виждала съм само как една кола на транспорта спира тук. Той сигурно работи към транспорта. Тук не се знае, всеки си е в къщата, не знаем кой си има проблеми”, коментира съседка.

Български гражданин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го застреля (ВИДЕО)

Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване за извършено тежко умишлено престъпление - убийство.

Деянието е извършено в къща, в която убитата С. Б. С., на 48 години, е живяла на квартира. Установен е извършителят - Л. Й. С., също на 48 години, съпруг на жертвата, с която били разделени.

Жената е била убита по особено мъчителен  начин и с особена  жестокост - на жертвата са нанесени множество травматични  увреждания  в областта  на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството – ревност.