Нестандартната фризура е дело на известния стилист Асен Налбантов

Генерал Мутафчийски се появи на главата на клиент на фризьорски салон. Нестандартната прическа е дело на известния стилист Асен Налбантов. 

Генералът отсече: Бебето да излиза! (ВИДЕО+СНИМКА)

"Здравейте! Аз съм Асен Налбантов. Уважаеми уптравляващи, ето какво направих! Няма как! Сутрин ставаме, вечер лягаме с Генерала! Всички фризьори сме съпричастни с това, което се случва в страната. По статистика салоните в България са над 50 000. Много от нашите колеги  затворихме салоните. Това е нашият доход, това е нашият хляб! Моля ви, не ни забравяйте, не забравяйте хората, които правят света по-красив!", призова фризьорът Асен, а призивът му достигна до стотици хиляди и се превърна в тотален хит в мрежата.

 

"Имаше малко шега срещу нас, фризьорите, спрете с фризьорските салони. Това ме подтикна и аз да вкарам лек хумор. Закачката е положителна, разбира се, никой не обиждаме", заяви той.

Колажите с ген. Мутафчийски, разсмели милиони българи (ГАЛЕРИЯ)

"Дойдох и ми каза: "Искаш ли да направим генерал Мутафчийски?" И аз се съгласих! Правили сме на моята глава всякакви рисунки и стана интересно!", споделя Калоян.

"Нямаме гумичка да изтрием. Тук нямаш право на грешки! Защото отиде ли косата, нямаме материал за работа!", споделя Асен. След 2 часа резултатът е налице!

 

"Трудно е да се носи ликът на генерал Мутафчийски на главата и след един ден я махнем!", категоричен е Калоян.

Асен смята, че салоните за красота, които ряботят трябва да спазват строги правила.

Жената, която всяка вечер оглася Пловдив (ВИДЕО)

"Ако се спазва дезинфекцията, работим с ръкавици, с маска, вземаме по един, за да няма натрупване в салона. Аз дори имам и костюм, понеже правя някои известни личности", обясни Асен.

И от изкуството на красотата се телепортираме към музикалния свят. Образът на Генерала се появи и в музиката. В анимирания видеоклип на певицата Гергана Стаменова, Генералът е в главната роля. Под акомпанимента на чанове, народната певица Смиляна Захариева, възпя Мутафчийски от балкона си. Певицата е призната от Гинес за жената с най-силен глас на планетата, достигайки 113,8 децибела.

СНИМКА, СЪКРУШИЛА СВЕТА: Дядо се запозна с новородения си внук през прозореца

Снимка на ген.-майор Мутафчийски от 2009 г. взриви социалните мрежи

Спасен от медици младеж стана лекар, вдъхновен от уменията им (ВИДЕО)

Важни телефони за връзка и сигнали за коронавируса

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП