Той обясни, че вижда обединение сред хората по време на пандемията

Евгени Будинов е депутат от групата на управляващите в период на извънредно положение, играе в медицински сериал в момент на пандемия. Той е и театрален актьор във време на затворени театри и е глава на семейство във време на социална изолация, при това с две деца - малко момченце и още по-малко момиченце.

"Оцених колко важно е майката, защото обикновено мен ме няма. Обръщам повече време и на семейството си. Хората ще разберат, че има положителни страни на коронавируса. Те стават по-добри", каза Евгени Будинов.

Още един починал с коронавирус у нас, 648 са потвърдените случаи

Той обясни, че по време извънредното положение и депутатите трябва да бъдат солидарни с хората. "Да сме без заплати, е пример за това как хората трябва да бъдат съпричастни. Изявлението на президента доста ме развълнува, дори обидно. По-добре е той да предложи решения, отколкото да критикува. Мерките на правителството са добри", каза още Будинов.

Изплащат три минимални работни заплати на артистите у нас (ВИДЕО)

"Всеки ден има социални мерки за хората. Това не можеше да стане изведнъж. Парите за артистите са добри. Хората в държавния сектор продължават да си получават заплатите. Радвам се, че актьорите проявяват разбиране и участват в благотворителни дейности", каза той.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП