Кралската двойка разбрала, че се предлагат за продан фотографии на 14-месечния Арчи

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл заведоха дело в Лос Анджелис срещу папараци, които заснели без тяхно позволение сина им Арчи в градината им, предаде БТА.

Кралската двойка разбрала, че се предлагат за продан фотографии на 14-месечния им син, уж направени по време на появяване пред публика на Арчи в Малибу. Но херцозите на Съсекс изтъкват, че синът им никога не се е появявал публично, още по-малко в Малибу, откакто кралските особи се установиха в Лос Анджелис.

Арчи вече говори, първите му думи сигурно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

По техните думи снимките са били направени в тяхната градина без позволение. Кралската двойка се уповава на калифорнийски закон, който забранява правенето на снимки в частно владение, дори и отвън на недвижимостта. Изтъква се, че никакъв дрон, хеликоптер или телеобектив не отменя тази забрана. Хари и Меган завеждат делото, за да опазят неприкосновеността на личното пространство на сина си Арчи. По техните думи папараците са прекрачили червената линия и е било необходимо кралското семейство да се противопостави на техните действия. 

Хари и Меган най-накрая си намериха платена работа

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

5 пъти, в които Меган и Хари нарушиха грубо кралския етикет (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън смая всички на първото си официално събитие след Megxit (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.