Той е стар познайник на органите на реда

Възрастен мъж е задържан, след като е стрелял с газов пистолет срещу полицаи. Това съобщиха от ОД на МВР – Пловдив, цитирани от БТА.

Служителите на полицейското управление били повикани за съдействие от общината във връзка със сигнал за извозване на незаконни строителни отпадъци от съборена сграда, собственост 82-годишен жител на Хисаря.

Мъж стреля в болница в Пловдив, намушка бившата си съпруга с нож

Униформените били посрещнати с агресия. Мъжът направил опит да ги залее с бензин. На мястото на инцидента се отзовали още полицаи, срещу които възрастният мъж стрелял с газов пистолет. В крайна сметка униформените успели да го обезоръжат и го отвели с белезници в ареста. Пострадали няма. По случая е започнато бързо производство за хулиганство, извършено с изключителен цинизъм и дързост и оказана съпротива срещу орган на властта.

Сблъсъци в САЩ след полицейска стрелба (ВИДЕО+СНИМКИ)

82-годишният мъж е познайник на полицията с множеството си неаргументирани жалби срещу физически лица, институции и служители на реда. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.