Инцидентът е станал в района на булевардите „Мадрид” и „Ситняково”

Тежка катастрофа в София. Шофьор на водоноска блъсна пешеходец. Водачът е избягал. По-късно се връща и му вземат проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Пострадалият 59-годишен мъж е настанен в столичната болница "Света Анна" с множество наранявания. Наложила се е ампутация на единия му крак, съобщават от лечебното заведение. Мъжът е интубиран. Предстои да му бъде направена още една операция. 

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА ВИЖТЕ ТУК

"Има премазване на двете подбедрици от камиона, много ниско кръвно, в тежко състояние е. Направихме спешна ампутация на левия долен крайник. Острият стадий е овладян. Предстои втора операция когато се стабилизира", съобщи доц. д-р Сашо Асьов от болницата.

 

 

Катастрофата стана в района на булевардите „Мадрид” и „Ситняково”. 

След извършен оглед на местопроизшествието и опесъчаване на участъка движението вече се осъществява нормално.

Свидетелка разказа, че раненият пешеходец е паднал на колене, а след това е изгубил съзнание. Една от версиите за инцидента е, че той е пресичал неправилно. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.