До спречкването се стига заради бутнато колело

13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по- голямо момче. До спречкването се стига заради бутнато колело. Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали и сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производство.

„Минаха две седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му. Нападението беше извършено на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта”, разказа в ефира на „Здравей, България” майката на пострадалото дете - Нина Стаматова.

НАСИЛИЕ МЕЖДУ ДЕЦА: Задържаха непълнолетни след побой над момче (ВИДЕО)

По думите й в деня на инцидента по-големият й син отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го изгонила.

„Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Facebook, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах”, каза още Нина Стаматова.

 

 

Повече гледайте във видеото

Отново побой и обиди между ученички в Пловдив

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.