Срещу тях започват дисциплинарни производства

Четирима от полицаите, заснети да празнуват в заведение край Сандански, са заплашени от уволнение. Срещу тях започват дисциплинарни производства.

Полицаи вдигнаха купон по време на пандемия (ВИДЕО)

От полицията в Благоевград съобщиха, че предварителната проверка по случая вече е приключила. Тя показва, че служителите на реда са извършили тежко нарушение на служебната дисциплина. Преди да ги уволнят обаче трябва да бъдат приключени дисциплинарните производства.

Продължава разследването на нелегалния купон в Сандански

Кадрите от тайния купон се появиха, след като един от полицаите направи включване на живо от празненството в социалните мрежи. Събирането беше организирано от горски служител, който станал баща.

От РЗИ-Благоевград са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.