Акцията се провела в калифорнийския град Окснард

Полицаи се натъкнаха на необичайна находка при обиск за наркотици в частен дом в калифорнийския град Окснард, съобщава телевизионният канал „Ей Би Си 7”. Органите на реда нахлули в жилището на 44-годишния Дони Аскар по подозрение, че мъжът е нарушил пробацията си и е замесен в разпространение на дрога.

Каймани се разходиха край търговски център в Парагвай (СНИМКА)

Когато претърсвали дома му, освен огромно количество хероин, метаамфетамини и кокаин, полицаите неочаквано се натъкнали на 1,5-метров крокодил. Той бил затворен в необезопасен аквариум при изключително лоши условия за живот.  

Голфър си взе топчето от опашката на алигатор (ВИДЕО)

Сега Аскар е заплашен освен от обвинение в притежание и разпространение на наркотици и от присъда за лошо отношение към животните. Местните ветеринарни власти, които били извикани да се погрижат за крокодила, посочиха, че той е добре и скоро ще бъде настанен в специален резерват.  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.