От прокуратурата пуснаха снимка на предполагамия убиец

45-годишна жена е пребита до смърт тази сутрин в Тервел. Безжизненото й тяло е открито от минувачи по ул. „Черно море” в града около 8 часа, съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев. Заподозрян за убийството е 51-годишният й бивш съпруг Фаредин Мемиш Ахмед, който се издирва от полиция и жандармерия.

Мъж застреля жена си и се самоуби в Перник

Всички изходи на Тервел и Добрич са блокирани, проверяват се всички преминаващи автомобили. КПП-та са организирани и във Варна, съобщиха от полицията в морския град.

Разследващите разполагат със свидетелски показания, че именно Фаредин Ахмед е извършителят на жестокото убийство. Има и записи от охранителни камери, които са го запечатали заедно с жертвата, докато се разхождат по улицата.

„Предполагаме, че след два сутрешни разговора по телефона те са се срещнали. Възникнал е скандал между тях и убийството е извършено на ул. „Черно море” в Тервел. Трудно е да се каже каква е причината. Има достатъчно данни, има свидетели, събрани са достатъчно доказателства”, заяви Радослав Бухчев.

Мъже пребиха до смърт и заровиха 16-годишен младеж

Фаредин Ахмед се занимава със строителство. Има присъди отпреди 1995 г. През 2017 година е санкциониран за нарушаване на ограничителна заповед спрямо жертвата. Ако бъде признат за виновен го грози наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода.

Репортер: Надя Карапанчева

Намериха убита жена в Казанлък (СНИМКА)

Задържаха мъжа, обвинен от бившата си жена в брутално домашно насилие

Жертва на насилие с брутален разказ за преживяното (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.