Районният съд в града го остави в ареста за постоянно

Задържаха за 72 часа мъжа, за когото 27-годишната Деница от Варна твърди, че я е подлагал на брутално домашно насилие. Пред камерата на NOVA младата жена разказа за жестоки издевателства, на които е била подлагана с години.

Соченият за извършител е арестуван преди няколко дни, а днес Районният съд в града го остави в ареста за постоянно. Очаква се да му бъде наложена най-тежката такава. 30-годишният мъж е заподозрян и за други две престъпления, научи NOVA.

Жертва на насилие с брутален разказ за преживяното (ВИДЕО)

В ефира на "На фокус" миналата неделя Деница разказа, че от месеци живее като затворник, защото се страхува от насилника, от когото е избягала. Опасява се, че ще бъде убита, защото той продължавал с тормоза. Идвал всеки ден пред дома на майка й, хвърлял камъни по прозорците, заплашвал всички.

В годините назад младата жена преживяла брутални сцени на насилие. Казва, че мъжът скачал върху главата й, душил я с кабели, биел я с кабели с метални шипове. През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Тя е благодарна на тези хора, защото вярва, че те са спасили живота й. Казва, че единственият период, в който бившата й половинка не й посягал, бил по време на бременността й.

Деница споделя, че не е излизала от дома на майка си от месеци. Разхожда се, само когато знае от познати, че бившият й мъж не е в града. Детето й пък излизало с баба си, но само в отдалечени квартали на Варна.

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.