Тримата мъже са арестувани часове по-късно

Преследвани от полицаи изхвърлиха 9 килограма хероин на пътя край Хасково. При гонката от прозореца на пътническото място били изхвърлени няколко пакета. Тримата мъже в колата са арестувани часове по-късно на територията на Стара Загора и Карлово.
 
Откриха дрога в колата на полицай в Кюстендил

Не е имало предварителна информация за наркотика, а до разкриването му се е стигнало случайно, след като автопатрул засича колата с превишена скорост. 
 
„Товар привлича вниманието на колегите, които докладват, че шофьорът на колата не се подчинява. В някои случаи това неподчинение може да бъде квалифицирано като престъпление - пречене на орган на МВР да си свърши работата. Беше изпратен един екип от полицейски служители на място, когато се случва и самото изхвърляне на вещите. При пристигането колегите установиха, че има изхвърлени 9 пакета с кафяво прахообразно вещество и една раница със специфична миризма на оцетни съединения”, заяви Чавдар Георгиев, директор ОД на МВР – Хасково.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.