4Magic

4Magic

Тази година 4Magic ще бъдат в отбора на Групите на Любо Киров

"X Factor е предизвикателство и една много добра възможност за нашата група. В същото време е проверка за нашите характери и стремежи. Очакваме да създадем нови приятелства и да научим много повече неща, които ще ни послужат в бъдеще.“, такава е нагласата на четирите момичета от 4Magic, които впечатлиха зрителите с комбинация от фоклорни изпълнения и поп звучене.

Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова идват от Пловдив – град, който много обичат и където винаги могат да се забавляват. "Тази сцена ще ми даде възможност да работя със страхотни профисионалисти. Смятам, че след предаването ще ми бъде по-лесно да вървя напред и нагоре.“, допълва Валентина, която вярва, че опитът си струва жертването на свободното време на тийнейджър. 

Музиката е път към по-добрия живот, затова и тя е основен стремеж за Елия: "Моята най-голяма мечта е да виждам всеки един човек, застанал пред мен, усмихнат. Мечтая да радвам хората и да бъда добра, а музиката да бъде моето послание“. Тенис, танци и плуване са само част от заниманията на Никол, която обича спорта наред с музиката и сценичните изяви на 4Magic.

"Най-голямата ми мечта е да спечелим, защото искам да пея и да радвам публиката, като се забавлявам на сцената. Мечтая също да имам хитове, които да оглавяват музикалните класации не само в България, но и в чужбина.“, добавя Елеонора, която е голям почитател на корейската поп музика и дори изучава този език.

4Magic са големите победители на големия финал на X Factor "Сътворението на звездите"