Treasures

Treasures

Тази година група Treasures ще бъде част от отбора на Групите с ментор Любо Киров

Те намериха своето място в отбора на Групите. Те се събраха в X Factor. Те са Treasures. Деница, Виктория и Петя се определят като талантливи, млади и малко луди – качества, които ще бъдат важни за всяка поява на сцената на шоуто.

"Занимавам се с театър от 3 години и съм илюзионистка от 13 години...като цяло не ми е скучно. Сцената на X Factor е нещо до което никога не съм очаквала да се докосна! Бих казала, че е едно много интересно, забавно и в същото време много отговорно изживяване! Това, с което ще трябва да се разделя за известно време заради сцената на X Factor,  е театърът, където се чувствам най-спокойна, а това, което мога да дам, е себе си!“, разказва 17-годишната Деница от София, която вярва, че е "щура мечтателка“.

Извън шоуто Виктория, също от София, обича да излиза с приятели и да гледа филми то 80-те и 90-те години. Очаква силна енергия, зала, изпълнена с любов и прекрасна публика. "Как се запалих по музиката? Не съм се запалвала аз по нея, а тя по мен. Шегувам се... Просто е имало част от мен , която малката Петя е търсила и тогава е открила, че в себе си носи нещо много по-голямо от нея, което трябва да бъде открито и развито.“, допълва Петя, която е родена в Русе, а другото й занимание е актьорско майсторство.