Гледайте премиерната фентъзи комедия тази вечер от 22.10 ч. по Нова

Една вдъхновяващата и магическа история за любовта и отношенията между деца и родители очаква зрителите в премиерата на фентъзи комедията „Необичайният живот на Тимъти Грийн” в Деня на Дисни тази вечер от 22.10 ч. по Нова. Лентата представя един по-различен поглед към темата на режисьора и драматург  Питър Хеджис, който и преди е търсил отговори на въпросите за сложните семейни в взаимоотношения с филмите „Защо тъгува Гилбърт Грейп” и „Маркъс”. За въздействието на творбата допринася и актьорския талант на Дженифър Гарнър, Джоел Едгъртън и Си Джей Адамс, който е награден за изпълнението си с  Young Artist Award.

„Необичайният живот на Тимъти Грийн” разказва невероятна и фантастична история на една млада двойка. Синди и Джим Грийн отскоро са женени и нямат търпение да създадат семейство и да им се роди дете. За съжаление, опитите им са неуспешни. Един ден обаче послушват съвета на странна жена, която им казва да заровят в кутия в земята всичките си желания и представи за бъдещото им дете, написани на хартия. Когато скоро след това малкият Тимъти се озовава пред вратата им през една нощ, раздирана от ужасна буря, Синди и Джим заедно с обитателите на малкото градче Стенливил ще научат, че най-големите подаръци в живота получаваш, когато най-малко си очаквал. Но дали те са подготвени за това, което ги очаква?

Не пропускайте развръзката на премиерната за българския ефир фентъзи комедия „Необичайният живот на Тимъти Грийн” в Деня на Дисни тази вечер от 22.10 ч. по Нова.

Междувременно в Деня на Дисни зрителите на Нова ще имат възможността да спечелят и страхотни награди. На Facebook страницата на Нова киноманите могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на анимациите, част от Деня на Дисни, а общо 10 късметлии ще спечелят принцеси на Disney или пъзели с героите на Дисни.