Новата седмична мисия "Аз обичам България" показва знанията на Съквартирантите за именити българи

Отзвукът от лудата нощ на Емануела и Христо ще видят зрителите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Двамата ще се събудят с бели петна, а разказите на останалите ще им помогнат да сглобят пъзела за спомените си. Именно тези разкази ще се превърнат в пореден повод за прегрупиране на лагерите в Къщата. 

В понеделник Деси заяви, че е изключително разочарована от Ицо заради постъпката му, а днес именно тя ще се впусне да успокоява двамата главни герои за случилото се. Това няма да се хареса на "майката на Къщата" Ирина и двете ще влязат в противоречие, след което Деси ще се озове в противниковия лагер. Останалите също ще разкажат своите версии за вечерта на Ицо и Еми, а те ще бъдат изключително разнопосочни – от "пълна излагация" до "хитро изпълнение на Емануела".

Съвсем скоро в ефира на NOVA се завръща най-българското, родолюбиво и позитивно развлекателно предаване "Аз обичам България". Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, те трябва да проявят както знания, така и изключителна бързина и ловкост.

По темата

След последните номинации за сезона сигурните финалисти във VIP Brother са Ирина, Миглена, Ути, Лили и Вальо. Най-много негативни гласове събраха Емануела, Христо и Боби, както и неутралните Надя, Деси и Рени. Кой от тях ще напусне шоуто малко преди финала зрителите ще определят още в петък.

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg