Не пропускайте мача на българската тенис звезда срещу Дуди Села тази вечер от 19.30 ч. на живо по Diema Sport 2 HD и в GongPlay

Българският тенисист Григор Димитров стартира участието си в турнира Делрей Бийч Оупън тази вечер. В 19.30 ч. българско време първата ни ракета ще започне двубоя си срещу израелеца Дуди Села. 

Мачът на Григор Димитров срещу Села може да бъде проследен на живо по Diema Sport 2 HD и в платформата  GongPlay.  Сайтът Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”, която ще стартира на 15 февруари. 

От 15 февруари до 19 февруари всяка вечер зрителите могат да гледат по четири двубоя от АТП турнира. Началният час на ранните е от 19.30 и 21.30, а през нощта срещите са от 1.00 и 3.00 ч. българско време. В събота (20 февруари) е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Студиото за първия мач на Григор Димитров от турнира в Делрей бийч започва точно в 19.00 тази вечер по Diema Sport 2 HD. Гости ще бъдат коментаторите на двубоя Иван Чешанков и Юлиян Стаматов.

В следващия етап евентуален съперник на Григор Димитров ще бъде победителят от мача между Дамир Джумхур (№78) и Рикардас Беранкис (№102). Григор Димитров е поставен под №4 в схемата, а жребият определено е отличен за българската ракета. Затова помогна и отказването от турнира на Милош Раонич, който иначе щеше да е водач. Шансовете на Григор Димитров за класиране по-напред се увеличават.

Същевременно българският тенисист се смъкна с една позиция в световната ранглиста и стартира новата седмица като тенисист №28 в света. Хасковлията беше изместен от 27-ото място от словака Мартин Клижан, който вчера триумфира на турнира в Ротердам. 

Зрителите на Diema Extra могат да следят любопитни подробности и коментари за двубоите на Григор Димитров в Делрей Бийч Оупън, отразени със специална студийна програма, в която ще бъдат анализирани най-важните моменти и ключовите отигравания от мачовете с негово участие. 

Освен по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, Gong.bg разкрива специална секция „Голям тенис с Gong.bg”. На сайта потребителите могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание – подбрани моменти от турнира, аудио, видео галерии и всичко, свързано със събитието. Всички срещи от турнира ще се излъчват онлайн в GongPlay, а в социалните мрежи спортните фенове ще могат да следят двубоите и през Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС