Движенията са лесни и леко предизвикателни

Женски танци, но с лек еротичен нюанс - за това мечтае всеки мъж. Напоследък и модерно да канят дамите на какви ли не семинари, медитации, за да учат как да обичат повече себе си, най-вече чрез клишета, извадени от книжките по приложна психология. Тамара обаче има друг подход.

България е домакин на международния танцов фестивал „Антистатик"

"Аз съм основател на курса Dirty Dancing. Всеки мъж би се зарадил, ако жена му ходи на нещо такова. Акумулираме женската енергия чрез нашата сексуалност", посочи тя. От близо две години един от най-популярните хореографи у нас създава танцови класове, за които, когато чуете за първи път, вероятно ще се усмихнете или пък смутено ще наведете главата си надолу.

"Това е един по-специален час. Мисля, че всяка една жена има нужда от него. По време на него можеш да останеш сама с себе си и да си припомниш какво е да си жена. Да потанцуваш, да се позабавляваш. Идеята на часа не е те да стават професионални танцори. Те са тук за час и половина, а целта е наистина да се отпуснат и да разгърнат женската си енергия. Движенията са елементарни и много женствени", обясни Тамара.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase