Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

След дългогодишна раздяла в дома на Боби се появяват неговите родители, за които той никога не говори. Каква е тайната на семейство Милчеви и защо Боби отказва да общува с баща си и майка си, ще стане ясно в епизодите на риалити сериала "София – Ден и Нощ" от вторник до петък от 22.00 ч. по NOVA. 

Напрежението расте и между Марио и Джулия. В желанието си всеки от тях да покаже колко е силен и независим, двамата влошават и без това трудните си взаимоотношения. 

Щастието се усмихва най-вече на Симона, която получава прекрасна изненада точно на абитуриентския си бал. В един от най-щастливите й мигове обаче нелеп инцидент помрачава празника, но едновременно с това я мобилизира до краен предел. Изненади предстоят и на любовния фронт – една стара любов припламва отново, която обаче води до противоречиви емоции. 

Гледайте "София – Ден и Нощ" от вторник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.