Как се чувства Райна в Big Brother All Stars - в четвъртък по Нова ТВ

Кирил Вълчев, Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко са първите номинирани Съквартиранти в Big Brother All Stars 2013. През следващите дни четиримата трябва да убедят зрителите, че заслужават да останат в Къщата.

Тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ звездите ще влязат в следващата Мисия, наречена „Улични музиканти“. Как ще се справят Съквартирантите и какъв талант ще демонстрират в ролята на улични изпълнители, предстои да разберем в епизода довечера. 

В сряда вечер в шоуто влезе певицата Райна, която е дванадесетият участник в сезона на риалити звездите. Днес зрителите ще видят първия ден за певицата в Къщата и ще разберат как се чувства тя, делейки една спалня с най-колоритния Съквартирант – Недялко.   

Три дни след началото на Big Brother All Stars 2013 в Къщата ще се завихри буря от конфликти и емоции, в центъра на която ще се окажат Златка Димитрова и Златка Райкова. Шоуменът Недялко ще си позволи да засегне изключително важна тема за Златка Димитрова, което ще я тласне към емоционална криза. Джийсън от своя страна ще започне война с Райкова, скривайки всичките й гримове и разкрасителни принадлежности. 

Как ще завършат скандалите между Съквартирантите и дали Къщата ще бъде разделена на лагери - гледайте тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Вижте трейлъра за новия епизод във видеото.