Не пропускайте новите приключения в туристическото предаване тази събота от 13.00 ч. по Diema

Тази събота по Diema приключенците от предаването „Без багаж“ канят зрителите да се впуснат заедно с тях в необичайно сафари насред островите на Индонезия. Животни от всички континенти се разхождат свободно на 350 хектара земя в най-големия парк на островната държава. Практически това означава, че може да бродиш с дни и да не обходиш цялата му територия, нито пък да видиш всички животни.

Паркът Таман Сафари е уникален по рода си не само заради големината си. Основателите му са създали вече четири подобни консервационни паркове - край град Пасуруан, Източна Ява, на остров Бали, край Богор - Западна Ява и край Батанг - Централна Ява, но като размер и атракции те не могат да се мерят с Таман. Само там нашите приключенци ще се разходят на един сантиметър разстояние от страховити хищници, ще хранят от ръка шестметрови жирафи и ще се смеят опръскани от тичащите през локвите слонове. 

В Таман Сафари Парк има увеселителна зона и аква парк, в който може да поплувате с делфини. Авторите и водещите на „Без багаж” Биляна Траянова, Валери Белчински и синът им Валери-Михаил ще се посмеят на каубойско шоу и ще присъстват на невероятна дресура на птици и хранене, в което ще вземат участие. 

Трекинг със слонове, игра с австралийски кенгура, общуване отблизо със змии и земноводни, сафари пейнтбол и кафе в компанията на бели тигри са още малка част от приключенията, които очакват зрителите в „Без багаж” тази събота от 13.00 ч. по Diema.