Актрисата е домакин във втория епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Императора на попфолка Милко Калайджиев откри 5-ия звезден сезон на „Черешката на тортата” по Нова.

Певецът пропътува цялото разстояние от Свиленград до София, за да спести този път на своите гости – ясновидката Николета Йорданова, певицата Прея Осасей и актьорите Ернестина Шинова и Сашо Дойнов. Тържествената вечеря се състоя в приятелски ресторант, а менюто имаше изключителен авторски отпечатък и всичко в него беше „по калайджийски”. Пътуването обаче не спря дотук. По средата на деня Милко Калайджиев замина за Чирпан, за да снима клип за новия си сингъл, но това му попречи да довърши приготовленията за своята вечеря. Попфолк иконата разреши бързо този проблем, като поръча основното ястие от менюто на ресторанта, където беше поканил своите гости. Това обаче се отрази на неговите оценки и той получи едва 16 точки. Въпреки този пропуск всички оцениха високо неговите домакински умения с комплименти и особено неговата изненада – италианска серенада под акомпанимента на китара.

Освен че се развихри в кухнята, Милко Калайджиев трябваше да изпълни специална мисия от шеф Манчев и влезе в ролята на сервитьор в ресторанта, където се състоя вечерята. В края на вечерта попфолк иконата пък постави мисия на следващия домакин в 5-ия звезден сезон на  „Черешката на тортата” – Ернестина Шинова. Актрисата беше предизвикана да напазарува за вечерята, като през цялото време носи изкуствени мустаци.

Как ще се справи Ернестина Шинова със своята мисия и с какво меню ще изненада гостите си, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. във втория епизод на 5-ия звезден сезон на „Черешката на тортата” по Нова.