Не пропускайте първите номинации, съчетани със светкавични елиминации във VIP Brother в понеделник, 21 септември, от 20.00 ч. по Нова

За по-малко от седмица VIP Съквартирантите изпитаха широка гама от емоции, а зрителите станаха свидетели на драматични събития. Луна не само се превърна в аутсайдер, но успя да настрои към себе си и някои от най-толерантните участници във VIP Brother като веселият актьор Станимир Гъмов.   Прането стана повод за повишаване на напрежението и размяна на остри реплики между двамата. Оказа се, че певицата е изтървала момента, в който Съквартирантите са пуснали пералнята сутринта, а складът вече е затворен. Актьорът се опита да й обясни правилата в Къщата и че е добре и тя да се включва в общите дейности. Вместо да обяви примирие, попфолк певицата влезе в пререкание и с Люси, отбелязвайки, че някои зъби в устата му липсват. Режисьорът определено се обиди от язвителната й забележка.  

Претенциите на дивата обаче не свършват дотук. Най-близкият човек на Луна – Джорджано, прави всичко възможно да угоди на своята VIP приятелка. Певицата обаче винаги намира причини за недоволство. В задълженията на интернет сензацията влизат да й прави чай и кафе, като той     е длъжен да помни по какъв точно начин се приготвят напитките й. 

Но Луна не е единствената, която има проблеми с порядките в Къщата. Моделът Светлана изпадна в депресия заради двойния стандарт в Къщата. Тя е недоволна, че едни от VIP Съквартирантите се радват на грим и прическа, а тя не лишена тези благини. Красавицата толкова се разстрои, че дори заяви желанието си да напусне Къщата. След разговора с Big Brother тя сама стигна до извода, че има проблем с егото си и трябва да застане сама срещу себе си и да промени характера си. Тя реши да прояви сила и да се откаже от разкрасителните процедури. Big Brother уведоми всички за нейното решение. Той предложи на всички жени в Къщата в знак на солидарност да се откажат и те от своите процедури за неопределен период от време. Катя, Ернестина и Преслава твърдо заявиха своята подкрепа към Светлана. Според Кичка Бодурова, Луна и Моника обаче това си е нейна лична борба и те не намират за необходимо да бъдат солидарни с нея. 20 минути по-късно Моника влезе разстроена в Изповедалнята и заяви, че променя решението си – тя също се отказа от грим и прическа в подкрепа на Светлана, a с която няма добри взаимоотношения извън Къщата. 

Междувременно продължават предизвикателствата за Съквартирантите в мисия „Сродни души”. Big Brother поиска да провери доколко двойките са се опознали и зададе едни и същи въпроси на всяка от половинките в новосформираните „семейства”, след което свери отговорите им. Общо Съквартирантите  имаха право на пет грешни отговора. Те дадоха седем неверни отговора, поради което мисията им беше счетена за неуспешна.

Big Brother обаче им даде още един шанс и организира speed dating. Попфолк певицата Преслава трябваше да се срещне с Богданов, Гъмов и Деян и да им зададе едни и същи въпроси. Целта на играта беше да запомни колкото се може повече подробности от отговорите им. На Гъмов му хрумна брилянтната идея да отговарят по един и същ начин, за да помогнат на Преслава да запомни думите им. Певицата се справи с всички въпроси на Big Brother перфектно и той обяви мисията за успешна. Наградата за Съквартирантите беше парти, което съвпадна с промоцията на новия горещ клип на кралицата на попфолка  Преслава.    

По време на партито Богданов започна да изпраща любовни сигнали към Светлана.  Джино и бившият футболист най-накрая намериха време да се изяснят. Милионерският син зададе директен въпрос към Пламен дали е имал отношения с бившата му годеница Джена. Богданов категорично отрече да познава попфолк певицата.  Дали Джино му е повярвал и как ще се развият отношенията между двамата, предстои да разберем.

Не пропускайте първите номинации, съчетани със светкавични елиминации във VIP Brother в понеделник, 21 септември, от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.