Мисия изправя Съквартирантите пред най-големите страхове във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Разцепление в Къщата ще видят зрителите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. От самото начало ексцентричното поведение на Луна обедини всички Съквартиранти, които измисляха всевъзможни стратегии, за да победят общия си враг. В епизода довечера Къщата ще бъде огласена от пререкания, в които няма участие поп-фолк певицата. Напрежението ще стане толкова голямо, че Преслава ще заяви желание да си тръгне, ако емоциите продължават да са с негативен заряд.
 
Както и в реалния живот, противоречията обикновено са предизвикани от три фактора – на битова основа, проява на силно его и разминаване на ценностни системи, а в днешния дейли епизод ще се прояват и трите. Заради една плескавица Люси ще поведе битка срещу неправдата и глада. Кичка пък ще въстане срещу един от изявените лидери – Здравко. Гъмов от своя страна ще поведе битка срещу Светлана, която е символ на коренно различни от неговите ценности. 

Същевременно всички в Къщата ще се изправят срещу най-големите си страхове – страх от смърт, тесни пространства, дълбока вода, самота, болести, та дори и от обвързване. В най-страшната мисия досега трима Съквартиранти ще се изправят срещу неизвестното. В абсолютна тъмнина и пред погледа на останалите звезди те ще изпитат силата на характера си. Как ще завърши мисията зрителите ще видят в епизода на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.