В момента тече усилена подготовка за Коледния концерт на 24 декември, разказа финалистката в X Factor

Християна Лоизу донесе празнично настроение на водещите на „Здравей, България” по Нова още в ранни зори. Поводът беше рожденият ден на Виктор Николаев, който получи неочакван музикален поздрав от кипърската изпълнителка и финалистка в X Factor. Малко по-късно екипът на предаването разкри, че ненадейната поява на Лоизу и умелата музикална импровизация в рекламната пауза са предизвикали заразителни усмивки не само у Виктор, но и във всички негови колеги. 

„В момента тече усилена подготовка за предстоящия Коледен концерт. Ще има много изненади и гостуващи звезди”, разказа Християна. В навечерието на празниците зрителите ще видят впечатляващ концерт с много гостуващи звезди и изненади. Очарователната участничка в шоуто сподели, че е пожелала да научи български още с първото си пристигане в България, а приятелят й е бил човекът, който й е вдъхнал увереност, че реализацията й може да бъде именно у нас.   

Християна, Стивън, Виктория, Дарина, Кристиан и A.V.A. имат сериозната задача да усъвършенстват своите сценични умения и вокални изпълнения за най-впечатляващото шоу  този сезон – Коледния концерт на X Factor, който зрителите ще видят на 24 декември от 20.00 ч. по Нова. 

Шестимата участници ще получат по една изненада в навечерието на празниците. Какъв ще бъде специалният елемент в техните изпълнения? Предстои да разберете съвсем скоро.