София заподозира Андрей в измама в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови професионални и лични предизвикателства очакват приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Коко търси начин да спечели бързо пари, след като го обраха. Подтикван от своята неизчерпаема енергия и наивност той продължава да вярва, че ще спечели от лотарията. Освен това, Коко е окрилен и от идея за ново професионално поприще. Най-свежият образ в квартирата на „София – Ден и Нощ”, решава, че е подходящ за актьорска кариера в реклами и отива на  кастинг.

Докато Коко да търси себе си и нова работа, Боби също е изправен пред трудни решения. Новият обитател на квартирата Андрей продължава да му „влиза под кожата”, осланяйки се на старото им приятелство, но неговите действия няма да бъдат посрещнати  равнодушно от София. Отношеният между двамата се усложняват още повече, когато  Андрей поема инициативата за взимането под наем на автомивката, което беше по идея на София. Положението в квартирата на  Дани също не е добро. Симона продължава да преследва красивият фотограф, но нейното увлечение е прекалено обсебващо за Дани.

Дали Коко ще пробие като актьор?  Какви са истинските намерения на Андрей спрямо Боби и София? Ще успее ли Дани да сложи край на преследването от страна на Симона? Отговорите на тези въпроси ще научим тази вечер в епизода на „София – Ден и Нощ” от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.