Гледайте риалити шоуто всеки делничен ден от 20.00 ч. по NOVA

Лудата нощ на Емануела и Христо разбуни още повече духовете в Къщата и предизвика разнопосочни реакции сред Съквартирантите. Докато Еми беше доволна, че е постигнала целта си и е свалила маската на актьора, а самият той призна, че е бил надхитрен от нея, наричайки я “хищник”, останалите участници във VIP Brother се скараха помежду си заради различните им версии за случилото се предишната вечер. Деси Цонева се опита да успокои двамата главни герои в тази драма - Емануела и Христо, но това въобще не се понрави на Ирина, която призова Цонева да им каже каквото е говорила за тях зад гърба им снощи, вместо да ги успокоява. Това противоречие предизвика разместване на приятелските конфигурации в Къщата  и в края на тази свада Деси се оказа в лагера на Миглена и Емануела, а Рени – в този на Ирина.

Big Brother  възложи на Съквартирантите седмична мисия “Аз обичам България”, а в първия ѝ кръг звездите трябваше да покажат своите познания за известни българи, съчетавайки ги с ловкост и бързина. Въпреки 5-те наказателни минути, които Големият брат наложи на отбора на “Интелектуалците”, заради отказа на Лили да премине трасето по регламент, те бяха по-бързият отбор и поведоха в резултата отбора на “Поп фолка”. Утре вечер ще видим втория етап от седмичната мисия, в който звездите ще трябва да отговарят на въпроси от история за 4-ти клас.

Не пропускайте дейли епизода на VIP Brother тази сряда от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg