Актьорът разказа за участието в най-популярното риалити в “Комбина”

“Не съжалявам за участието си във VIP Brother. Когато се захвана с нещо го правя докрай. Всеки от нас, който е тръгнал да влиза в Къщата, си е направил своята равносметка”, заяви Христо Живков пред Галя Щърбева при гостуването си в “Комбина”. Актьорът, който дълго време пазеше личния си живот в тайна, предизвика небивал интерес с решението си да влезе в Къщата по време на юбилейния сезон на най-популярното риалити в България.

По темата

“Big Brother е справедлив, макар и провокативен”, коментира Живков по повод случилото се след отказа му да участва в една от мисиите на Големия брат.

Актьорът не пропусна да разкаже и за “лудата му нощ с Емануела”. Според него поведението на фолк певицата е било пиар стратегия и тя нарочно го е последвала в банята на Къщата.

“Затварянето  в един ъгъл е правилната стратегия във VIP Brother, но това означава да се покажеш като един човек, който се е отделил и е решил да печели формат”, смята Христо Живков. В неговите очи такова поведение е начин да се съхраниш в Къщата, когато си заобиколен от хора, с които не искаш да общуваш.

Какво още разказа Христо Живков, гледайте във видеото от “Комбина”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg