Зрителите на NOVA избраха Миглена за "Любима звезда на България"

Големият победител във VIP Brother 2016 е Миглена, която получи най-голяма зрителска подкрепа и титлата "Любима звезда на България". На финала на риалити формата на второ място се класира Ути, а третата позиция е за Емануела. Зрителският вот отреди четвъртото място на Борислав, а на пето място е Христо. 

Миглена подчерта, че наградата е много ценна за нея. Пред водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева тя обаче призна, че не е очаквала да спечели шоуто. Големият победител благодари на всички, които я подкрепиха, като посвети отличието си на отбор "Поп-фолк". 

Още снимки от финала на VIP Brother 2016 вижте в галерията ТУК

По темата

Заелият второто място Ути изказа благодарност към гласувалите за него. Той е щастлив от факта, че интелигентните хора все пак са му оказали голяма подкрепа.

Емануела зае почетното трето място, а на сцената Алекс я попита какво откровено чувства към Борислав. Еми отговори уклончиво, но майката на Боби гласува с две ръце двамата да се съберат.

Христо и Борислав финишираха на пето и четвърто място. При Алекс Сърчаджиева актьорът призна, че митичната му възлюбена се казва Ружа, а Боби откровено разказа как дори не е подозирал, че може да стигне дотук в шоуто.

Бляскавият финал на VIP Brother 2016 донесе на петимата финалисти много емоции. Още в началото на живото предаване Къщата отново се напълни със звезди, но бившите Съквартиранти останаха за кратко – само да вдъхнат увереност на финалистите. След това изненадите за Миглена, Емануела, Христо, Боби и Ути продължиха с емоционални обръщения от най-близките им хора, а финалистите не сдържаха сълзите си от щастие и умиление.

Юбилейният сезон на VIP Brother 2016 вече е в историята, а България избра своята нова любима звезда. Някои от най-добрите моменти от шоуто вижте във видеото. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg