Големият победител гостува в "Събуди се" след финала

"Харесвам битките", заяви в "Събуди се" Миглена, която преди броени часове спечели VIP Brother 2016. В първото си телевизионно интервю след победата в риалити шоуто тя призна, че не понася лесно доброто отношение към нея, защото става емоционална.

Миглена обясни, че е изключително самокритична и затова вижда слабостите си по-добре от нейните противници. "Но вече съм се приела с тези слабости", добави тя. Според Миглена идеята на формата е не само участници с различни характери да живеят заедно, но и да се покаже къде е сблъсъкът между тях и как се решава. 

Още снимки от финала на VIP Brother 2016 вижте в галерията ТУК

По темата

Каква е равносметката на Миглена след финала и голямата победа във VIP Brother 2016? Целия разговор гледайте във видеото от "Събуди се".

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg