Не пропускайте епизода тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Любовно съперничество е напът да сложи край едно приятелство в риалити сериала “София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер по NOVA Стела разказва на Зара колко много харесва Юлиян и как на рождения й ден, той сигурно ще й разкрие чувствата си. Въпреки че Зара е наясно, че приятелката ѝ се заблуждава, тя не ѝ казва нищо за любовното признание, което ѝ е направил Юлиан, а той става все по-настоятелен в своето ухажване. Странното поведение на двамата обаче не остава незабелязано от Стела. Дали това няма да доведе до конфликт между двете приятелки?

Зара обаче не е единствената, която се изправя пред любовни и морални дилеми. Райна се завръща изненадващо в  живота на Асен и му разкрива, че е размислила и е готова да избягат заедно, защото не може без него. Дали Асен ще приеме нейното предложение?

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.