Ванеса показва как да съберем много харесвания на снимките си в социалните мрежи

Социалните мрежи са мания, чрез която всеки търси внимание и се надява да спечели одобрението на приятелите си, а сценографията е особено важен елемент за постигането на перфектната профилна снимка. Страхотното селфи изисква много усилия, а красивата съквартирантка Ванеса следи последните фотографски тенденции и ги показва в най-новия епизод на студентската уеб комедия "Апартамент 404" във Vbox7.com. Какви са те научете в новия епизод на сериала във видеото по-горе.

Гримът трябва да бъде незабележим, а увереността, която дава хубавият парфюм, се усеща дори и в селфито, затова е важно да бъдеш със солидна доза парфюм, когато се снимаш. Това са само малка част от елементите, които Ванеса желае да бъдат показани в новата й снимка, а в направата й се включват и останалите съквартиранти. Верен помощник на Ванеса в направата на перфектното селфи е другата съквартирантка в къщата - Лили.

Успешен ли ще бъде резултатът и кой ще бъде първият харесал снимката? Каква ще бъде реакцията на Антон и ще се прокрадне ли ревност у Лили? Разберете отговорите в най-новия епизод на уеб сериала във видеото по-горе. 

Следете "Апартамент 404" във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала