Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересна и предлагаща изкушения, но и големи разочарования, ще бъде седмицата за съквартирантите от "София - Ден и Нощ" в новите епизоди на сериала, от понеделник до петък, от 22:30 ч. по NOVA.

Любимата на Боби - Ася, е силно впечатлена от интересно запознанство със загадъчен, артистичен мъж. Чаровникът й предлага доста интригуващ професионален ангажимент. Какво стои зад цялата идея и дали Ася ще устои на примамливото предложение?

Стефи пък е жестоко обидена покрай проект, свързан с популярна модна агенция. В тези среди вече се е разнесъл грозен слух, който несправедливо накърнява репутацията й. Кой разпространява лъжите по неин адрес и има ли начин да се изчисти реномето й?

За разлика от Стефи, Коко е много доволен от новата си работа. Най-забавният съквартирант точно се е почувствал в свои води, съчинявайки жълти новини. Така обаче той успява да си навлече гнева на недоволна българска звезда. Положението става сериозно и засегнатите от статиите търсят възмездие. Интереса на коя известна личност е засегнат, до къде ще стигне звездният гняв и ще успее ли Коки да се спаси от напрегнатата ситуация?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук