Поредният опит на малкия гений да си намери приятелка се оказва неуспешен

След като манията на Мишо да следи Блага онлайн доведе до пълен неуспех, малкият гений от тийн уеб сериала "Не така, брат!", решава да сложи край на всичките си активности в социалните мрежи. За лош късмет, точно преди да го направи окончателно, той среща новата си онлайн приятелка - Мел.

Сърцето на Мишо бързо бива завладяно от нея, но за съжаление отново ще бъде подведено от фалшиви любовни обещания. По желание на мистериозната Мел той снима видео, в което танцува, но това ще се окаже поредният капан за публично унижение в социалните мрежи. Видеото изтича онлайн, където бързо набира популярност, а Мел се оказва фалшив образ, зад който стоят двама от съучениците на Мишо.

И докато Мишо е поразен от поредния удар по имиджа си, то Дидо е готов да влезе в ролята на продуцент на Беатрис. След като мениджърът на Беа отказва да работи с нея, тя изпада в депресия и губи вяра в себе си. Ще успее ли на Дидо да утеши любимата си и да завладее още повече нейното сърце?

Как ще се справят с предизвикателствата на съдбата Мишо и Дидо разберете в новия епизод на "Не така, брат!"– “Смяна на местата“.

Епизодът идва с много забавни моменти и ценни съвети, които не бива да пропускате.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.