Дали Аглика също ще сбъдне своята мечта, заминавайки като треньор в чужбина?

Сякаш от самото си начало 2018 година сбъдва мечти с магическа пръчица в риалити сериала "София - Ден и Нощ”. Тя поднася неочаквани възможности и изненадващи жестове на приятелите от квартирата в следващите епизоди на поредицата още в първия си ден, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Една мечта се сбъдва за влюбените Симона и Асен и ги прави много щастливи. Най-накрая те успяват да реализират свой важен житейски план, който им дава независимост и много отговорности. Трудностите не липсват, като при всяко ново начало, но неочаквана помощ, за която двамата дори не са подозирали, ще подкрепи техния замисъл още при старта му. Каква точно е идеята на Мони и Асен и как ще промени живота им занапред?

Една мечта е на път да се сбъдне и за Аглика, която се състезава за треньорско място в Азербайджан. Денят на изпита наближава и тя е много развълнувана, дали ще се справи. Ще успее ли да пребори сериозната конкуренция и каква е цената, която плащаме за мечтите си?

Късметът се усмихва и на Дани, който получава мечтана работа като фотограф в най-престижното списание. Дали ще се напасне в новия екип и с какво ще се промени ежедневието му заради работния процес? Как ще бъдат приети проектите му от Михаела и останалите приятели?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – в първата седмица на 2018 година, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук