Неочаквани гости сюрпризират приятелите от най-забавната квартира в София

Седмица на големите изненади предстои за героите от "София - Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Топ новината в дома на приятелите е, че един от най-известните актьори в световен мащаб ще посети апартамента на Боби. Какво общо има американската звезда Робърт де Ниро с Коко и дали наистина той лично ще бъде гост на любимите герои от риалити поредицата? Това ще разберем в новите епизоди на “София – Ден и Нощ” тази седмица.

Изненадите обаче не свършват до тук. Отчаяно, непознато момиче се появява най-неочаквано в квартирата, търсейки Боби. Никой не е наясно, коя е тя и каква е причината да нахлуе така драматично в живота на всички останали. Бащата на квартирата няма избор. Налага се той да се сблъска със съвсем нова ситуация, която ще промени завинаги както него, така и отношенията му с приятелите.

Голяма промяна очаква също компанията на Симона и Асен. Останали без покрив над главата си, те намират убежище на място, където никога не биха си и помислили да живеят. Кой е новият им дом и дали там ще открият спокойствие или по-скоро пълно буре с барут?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY