Ваня избухва, а причината е поведението на Ричард

Ситуацията в Къщата на VIP Brother достига до невиждани висоти. Дори нервите на хрисимата Ваня Костова вече не издържат на напрежението, създадено в последните дни. Този петък, обаче, повод за повишения й тон няма да е Кулагин, а Ричард. Как предизвика той Ваня и каква е причината тя да го нарече "женомразец", ще разберем довечера в 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Розмари и Ричард преоткриват близостта - VIP Brother 2018

Пиратските мисии продължават да обединяват и разединяват екипажите на Петко Барбароса и Стеф Спароу. Старите традиции повеляват всяка победа да бъде отпразнувана с бутилка ром, която на някои от VIP пиратите ще се услади повече, а други ще се възползват от така удобно създалата се ситуация. За други гюлетата от вечерта на номинациите ще дойдат прекалено тежък товар, от който копнеят да се освободят. Всяко нарушение на правилата, обаче, води до последствия.

Нов словесен двубой след номинациите – VIP Brother 2018

Как ще се справят с носенето на тежкия товар Съквартирантите и кой се опита да дезертира от Къщата и да преодолее системите за сигурност на Big Brother, преминавайки през три солидни врати, ще разберем тази вечер в 21.00 ч. само в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.